tiistai 14. elokuuta 2012

Astutusurosta etsitään lainaan

Loppuvuodelle 2012 olisi tarvetta saada astutuslainaan pitkäkarvainen syyrialaisuros.

Poitsu saisi olla iältään 8-18kk, turkiltaan pitkäkarvainen tai ainakin pk-kantaja ja väriltään luonnonvalkoinen, creme tai soopeli. Suvussa ei saa olla Beyond's Dimond Staria. Ja tietysti herran tulee olla terve ja knikitön.

Astutukseen menevä naaras on oma kasvattini pk luonnonvalkoinen The Power of Love "Poweri". Laitan neidin sukutiedot tarkemmin jahka ennätän.

Lainauroksen sijainti mieluiten Riihimäen lähistöllä, Tampereella tai sen lähikunnissa, Loimaalla tai mahdollisesti Helsingissä tai Porissa. Toki muualtakin löytyviä saa ehdottaa ja sumplitaan sitten mahdollisia kyytejä kuntoon.
Uroksen lainaaja saa palkkioksi valintansa mukaan joko yhden poikasen hinnan (25€) tai yhden valita yhden poikasen minun jälkeeni.


Jos sinulla löytyy sopiva yksilö ja olisit valmis herraa tälle suunnalle astutuspuuhiin lainaamaan, niin ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: hamsterilauma (at) gmail.com


Astutusuros mahdollisesti löytynyt, mutta ehdotuksia otetaan toki vielä vastaan. Myös tulevaisuutta ajatellen mahdollisia lainaan saatavia uroksia saapi tarjota ja "vapaista poikamiehistä" saa ilmoitella sähköpostilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti