tiistai 16. heinäkuuta 2013

Lähteviä, kasvavia ja saapuvia

Amsun poikaset ne vaan kasvaa ja kaunistuu. Huomenna ovat jo neliviikkoisia ja kaikille on koditkin jo tiedossa. Kotiin pesueesta jää Guendolen Guatemala, pk normaali naaras, joka on mitä ihastuttavin norrelapsukainen. Hirmuisen kaunis tapaus ja kovasti tullut rakenteeltaan isäänsä, mikä on varsin mahtavaa. On tuo isukkina toiminut Peppermint's Run To You kyllä niin ihana otus, että hyvä vaan, että on kunnolla periyttänyt piirteitään jälkikasvulleen.

Frosty-mamma saattoi sunnuntaina 14.7. maailmaan liudan syrkkinaperoita. Vielä en tosin ole lukumäärää päässyt tarkistamaan, sillä fiksuna olin jättänyt neidille tämän kookospiilon paikoilleen ja minnekäs muualle tuo tyttö päätti lapsensa synnyttää kuin sinne. En ole viitsinyt pikkuisia sieltä ulos kaivella, ettei pesärauha turhaan rikkoudu, joten pesueen päälukua saadaan vielä jonkin aikaa odotella.

Pistin tässä tällä viikolla varaukseen uuden hamsupojan. Nuori herra on syntynt 30.6. joten vielä hetki saadaan odotella uutta tulokasta. Kuten arvatakin saattaa, kyseessä on pitkäkarvainen herra. Väriltään ainakin tällä tietoa hopeasoopelisuklaa vai olikohan tuo nyt hopeasuklaasoopeli. Kuitenkin, ihastuttava umborousgeenillä varustettu pitkisherra tulossa osaksi tätä laumaa.

Astutussuunnitelmien suhteen kysymysmerkillä varustetulle Henley Hamiltonille "Bolt" on tällätietoa sijoituskoti tiedossa. Herra muuttaa ystäväni luokse Pirkkalaan ja jos tuolle käyttöä tässä vielä keksin, niin on sekin sitten onneksi vielä mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti