maanantai 7. lokakuuta 2013

Varaustilanne ja muuta höpinää

Moikka taas pitkästä aikaa!
Parisen viikkoa näyttäisi kuluneen edellisestä päivityksestä ja Fasukan lapset ne jo kovasti myllertää omilla menoillaan dunassaan ja silmätkin alkavat aueta. Väriskaalaltaan pesue on cremeä, luonnonvalkoista, ps luonnonvalkoista, hopeanharmaa sekä mysteerilapsilaikukas. Poikasten kehittymistä ihastellessa ja värien kehittymistä odotellessa.
Sukutaulukin on pesueelle saatu askarreltua ja sen löytää tutusta paikasta "Poikueet"-lehdykän alta The Fast and the Furious -poikueen tietojen kohdalta.

Pesueesta vapaana ei ole enää kuin yksi poikanen, jos nyt en päätä pitää kahta yksilöä itselläni. Hieman nimittäin tekee kyllä mieli pitää yksi ps luonnonvalkoinen sekä mahdollisesti tuo ainokainen hopsu. Kysellä silti toki kannattaa ja seuraava poikue (Drake Dragon x Sanni) on syntymässä tällä viikolla.

Lahden näyttelykin lähestyy ja siinä samalla Fasun poikasten luovutusikä, joka siis samana päivänä. Meiltä Lahteen on lähdössä neljän syrkin katras näytille:
Amalia Aamunkuiskaus "Amsu", pk creme naaras (uml + pet)
Guendolen Guatemala "Kukka", pk normaali naaras (uml + pet)
Ekho Evgenia "Säpsy", lk ps creme naaras (uml)
Sateenkaaren Olivia Onnentuoja "Oliivi", pks creme vn naaras (pet)

Näytsistä pääsee takaisin omaan kotiinsa lainassa ollut Elaxandrier "Mio" ja mukaan lähtee lainaan Amsun tuleva sulho Sateenkaaren Diili. Saataisiin tuolta mitä ihanimmalta Amsu-mammalta cremelapsia viimein.
Hamsulaan saapuu myös uusia tulokkaita Lahden näytsistä: pk hopeaminkki uros sekä kilpparineiti.


Syksyn uusia tuulia ihmetellessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti