maanantai 1. joulukuuta 2014

Tampereelle

Reissataan 25.12. viettämään joulua Tampereen suunnalle, tarkemmin ottaen Ylöjärvelle sekä Kangasalle, ja reissussa ollaan ainakin 28.12. asti.
Tuolle ajankohdalle siis mahdollista saada hamsterille kuljetus Pirkanmaalle, joskaan en jouluna ala kiikutella poikasia sen kummemmin minnekään, ne saapi tulla noutamaan siis joko Ylöjärveltä tai Kangasalta (siellä luultavimmin 26.12. käymässä).

Reitti kulkee tuolloin 25.12. ensin Riihimäeltä Loimaalle ja sitä kautta Ylöjärvelle, joten jos asustat jossain matkan varrella, niin voidaan oman reittimme varrelle johonkin hamsuttimia toimittaa tarpeen vaatiessa.

Tuolle ajanjaksolle varattavissa on poikasia sekä Karkilta että Moonilta.
Lisätietoja saapi kysymällä :)
hamsterilauma(at)gmail.com

2 kommenttia:

 1. Jos sulta varaa poikasen, niin saako paikanpäällä valita itse minkä tahansa sovitun värisen yksilön, vai päätätkö poikasen itse? :) Entä jos on vapaana enrmmänkin poikasia ilman varauksia, saako sitten päättää minkä tahansa varaamattoman poikasen? :D Vai miten sä oot nää jutut yleensä tehny? :)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Jos poikasia on vapaana useampia, niin silloin on toki mahdollista valita vapaista poikasista paikan päällä sopiva - näitä en tosin turhaan kuljeta mukanani Tampereelle, joten tällöin nouto Riihimäeltä.

  Yleensä poikaset varataan etukäteen, kuka milläkin kriteerillä; toiselle se on väri, toiselle sukupuoli, joillekin jalostuskäyttöön tietyn värinen tjsp. Näistä sitten katsellaan poikueesta sopivat yksilöt varausjärjestyksessä, eli ensimmäisenä kysellyt ja alustavan varauksen tehnyt valitsee itseni jälkeen mieluisimman - useimmiten kuvien perusteella, sillä välimatkatkin saattavat olla välillä melkoiset. Joidenkin kohdalla valikoin sopivimman esimerkiksi, jos poikanen on menossa lemmikkikotiin ja kaivataan mahdollisimman kesyä ja rauhallista yksilöä, mutta värillä ei ole niin suurta merkitystä.

  Riippuen siis ihan alustavista varauksista miten poikasta pystyy valikoimaan paikanpäällä. Jos esimerkiksi 10 poikasen pesueesta on 5 varausta, varaajista yksi olet sinä, ja loput ovat vapaana vielä luovutusiässä, niin poikasta hakiessasi voisit valita näistä vapaana olevista itsellesi sen mieluisimman paikan päällä.

  Monesti kasvattamistani poikueista menee muutamia yksilöitä luottoeläinkauppoihin, jos koko pesuetta ei ole varattuna luovutusikään mennessä :)

  VastaaPoista