torstai 29. lokakuuta 2015

Uutisia

Osa on varmaan jo huomannutkin, että me hamsterikasvattajat olemme yhteisellä päätöksellä nostaneet hieman hamstereiden hintaa. 

Kyseinen hinnanmuutos on tullut voimaan myös meidän hamsulassamme ja nykyinen poikasen hinta on siis 30€. Nosto siis aikaisemmasta on 5€.
Summa pitää sisällään tuttuun tapaan ihastuttavan Ereganto's-syrkkipoikasen, sukupaperit rekisterinumerolla, kasvattajan tuen hamsterin eliniäksi sekä lemmikiksi lähteville pienen pussin tuttua ruokaa uuteen kotiin mukaan.
Hinta on edelleen pieni elävästä eläimestä ja monet eläinkaupat pyytävät jopa reilusti enemmän paperittomista eläimistä.

Varausmaksu meillä pysyy edelleen samana (5€).

Noutoihin tulee loppuvuodesta pieniä muutoksia, sillä osoitteemme on vaihtumassa Riihimäeltä Janakkalaan Turenkiin. Myöskään noudot Lemmikkieläinliike Nelivarpaasta eivät tule jatkossa enää onnistumaan, sillä viimeiset 1,5vuotta hamsulamme yhteistyöliikkeenä toiminut eläinkauppa sulkee ovensa lopullisesti 30.10.
Mahdollisista eläinkauppojen kautta maailmalle suuntaavista lapsosista infoillaan tapauskohtaisesti.
Noudot siis ensisijaisesti meiltä kotoa toistaiseksi vielä Riihimäeltä, mutta myöhemmin tänä vuonna Turengista. Omien menojen puitteissa tuonnit Turenkiin onnistuvat jo ennen muuttoa, sillä teemme asunnossa ensin pientä pintaremonttia ja siirrämme tavaroita pikkuhiljaa uuteen osoitteeseen.
Noudot on kuitenkin jatkossakin sovittavissa omien menojeni puitteissa Riihimäelle sekä Hyvinkäälle, Espoon keskukselle, Tampereen suunnalle sekä Hämeenlinnaan.
Tampereen suunnalle kulkua on varsin satunnaisesti ja näistä pyrin infoilemaan sivuillani täällä sekä facebookissa.
Kuljetuksen järjestäminen on ensisijaisesti ostajan vastuulla, mutta omien menojeni mukaan kulkeutuvista kannattaa kysellä jo hyvissä ajoin hamsteria kysellessä, jos kyydille on tarvetta.

Kuljetus ja luovutus järjestettävissä C1-poikueen lapsosille sekä campbelleille Helsinkiin Lemmikkimessuille 8.11.! 

Sähäkkää ja kynttilöidentäyteistä Halloweenia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti