tiistai 4. syyskuuta 2012

Maisemanvaihdos

Saatiin muutto Tampereelta Riihimäelle suoritettua kaikesta stressistä ja kiireestä huolimatta. Vielä on hommaa tehtävänä enemmän ja vähemmän, mutta ainakin kaikki on nyt saatu perille ja eläinlaumakin aseteltua jotenkuten edes väliaikaisille sijoilleen. Tässä pitäisi käydä hankkimassa rakennustarpeita hamsujen kerrostaloa varten, jotta niiden asumusprojektin saisi viimein valmiiksi. Hämähäkillekin on ajatuksena askarrella uusi lajille soveltuvampi terra.

Tämän kuun loppupuolella tulee sijoituksessa asusteleva lk creme naaras Eos - Bambin ja Barefooted Snow Childin jälkeläinen - astutukseen, jos mitään ongelmia ei nyt yhtäkkiä päätä ilmetä. Siitä lapsikatraasta onkin sitten odotettavissa lk sekä pk cremejä sekä näistä satiiniyksilöitä. Pesueen isäksi on valikoituna ystäväni ja minun yhteishamsteripoikueesta syntynyt lks creme Nipsu - Firefly's Romildan ja Banaanin jälkeläinen. Molemmat vanhemmat kantavat pitkäkarvaista geeniä, joten tästä syystä mahdollisia pk-yksilöitäkin odotettavissa syntyviksi maailmaa ilahduttamaan.
- Poikasista otetaan kyselyitä ja alustavia varauksia vastaan jo nyt, joten kiinnostuneet voivat tiedustella lisää sähköpostitse: hamsterilauma (at) gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti