tiistai 22. tammikuuta 2013

Meillä on vauvoja!

Poweri-mamma synnytti perjantai-iltana 18.1.-13 liudan suloisia hamsunakkeja. 8 yksilön verran on nyt poikasia pesässä kasvamassa.
Ihan ei menty tuon 19. päivän kaavan mukaan, vaikka vähän olin niin laskenut, että syntyisivät silloin. Nyt on kuitenkin kaikesta huolimatta pesueellinen hamsulapsukaisia kasvamassa ja alustavia varauksia otetaan vastaan.
Pesue on pienin tähän astisista, sillä edelliset ovat olleet 10 poikasesta aina 14 asti, joskin osasta on karsiutunut vaaveja poiskin. Kovasti lapsukaisten kehitystä odotellessa ja ihastellessa.
Ovat muuten sopivasti luovutusikäisiä 22.2., kun 23.2. on Tampereella SHY:n näyttely. Sinne siis kulkeutuvat silloin ja voipi sieltä sitten matkaansa napata oman hamsulapsen.

Käytiin 19.1. Tampereella PiNan Talvinäyttelyssä ja siellä meni varsin mukavasti. Kaikki mukaanlähteneet hamsut saivat arvioinniksi EH:n (erittäin hyvä) ja Bambi sekä Walter keräsivät kumpikin kunniamaininnan kokonaisuudesta. Saatiin ensimmäiset ruusukkeet tälle laumalle.
Waltista on kyllä kasvanut hyvän näköinen nuori hamsuherra.

Lähti sitten näytsistä yksi hamsteri mukaankin. Samalla kun Malaco palautui Saskialle niin tilalle pelmahti samasta osoitteesta nuori parikuinen pk creme tyttö Carla Calvina. Kutsumanimi tyttöselle on vielä vähän auki, jos nyt ei ihan Carlana sitten satu menemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti