keskiviikko 2. tammikuuta 2013

PiNan Talvinäyttely 19.1.-13

Nyt on ilmoitettu muutama hamsteri Tampereella järjestettävään Pirkanmaan Nakertajat Ry:n Talvinäyttelyyn. Tuonne lähtee täältä lemmikkiluokkaan arvioita saamaan veteraanit Bambi ja Simi, nuorukainen Bolt sekä sijoituksessa asuvat Eos ja poikansa Walt.
Tampereen reissua siis tiedossa tuona viikonloppuna.

Poweri-neiti ei tällä kertaa lähde näyttelyyn mukaan, sillä tuolloin hamsutytöllä pitäisi olla lapsukaiset vähintäänkin masussa. Kovasti tässä on yritetty neidille esitellä Malaco-herraa, mutta vielä ei ole tärpännyt. On tullut tyttö äitiinsä, sillä Simin kanssa tuo kiiman löytyminen oli myös pienoisen työn alla ja jokunen tovi sitä etsittiin kunnes tärppäsi. Toivottavasti tuo seuraavan sukupolven edustaja nyt pikkuhiljaa lämpenisi komealle hamsumiekkoselle ja saataisiin hamsulapset alulle. On tässä onneksi vielä tovi aikaa yrittää, sillä Malaco palaa takaisin kotiin PiNan näyttelyn kautta.

*****


Vuodenvaihteestakin selvittiin ihan mukavasti, vaikka koiruus kovasti kauhuissaan olikin. Tyttö linnoittautui loppuillasta kylpyhuoneeseen eikä suostunut sieltä poistumaan kuin vasta aamulla. Enää Avan ei kuitenkaan tarvitse pelätä rakettien pauketta ja voi  olla seuraavan vuoden taas ilman tärinöitä ja kauhunsekaisia tuntemuksia.

Kovasti täällä odotellaan hamsulasten lisäksi lähiaikoina saapuvia kaloja 160-litraiseen akvaarioon - pitääkin laittaa siitä jossain vaiheessa kuva tuonne "Muu lauma"-osioon. Myös pikkualtaaseen, 50-litrainen, on tulossa uutta kalastoa. Mahdollisesti tosin vaihtuu allaskoko tuplaten siitä isompaan, jahka saadaan hankittua lisälevy pikkukaapin päälle ja altaaseen hieman lisää hiekkaa.
Myös muuta perheenlisäystä on tulossa. Jahka saan parin viikon sisään lasit terraarioita varten, pääsee nykyinen hämähäkkini muuttamaan isompaan ja saan viimein kotiutettua uuden kahdeksanjalkaisen perheenjäsenen. Psalmopoeus Irminia -tyttö on liittymässä laumanjatkeeksi.

Paljon on siis odotettavaa näin vuoden alkuun jo.

Pitemmittä puheitta toivotankin kaikille eläimellisen loistavaa ja ihanaa uutta vuotta 2013!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti