keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Viikonloppuun valmistautuessa

Kovasti on vielä tekemistä ennen kuin ollaan täysin valmiita lähtemään perjantaina kohti Tamperetta. Junareissu tiedossa, sillä miekkonen on lauantaina töissä ja tulee autolla perässä jahka töiltään ennättää.

Hamsumuksujen matkaeväspussukat on sentään jo pakattu ja kuljetusbokseiksi muuntautuvat karkkilaatikot hankittu ja tiskattu. Kannet vielä odottavat modaamista, mutta sen voi onneksi suorittaa illalla tv:n ääressä varsin mainiosti.
Tämän lisäksi pari kuljetusboksia pitää vielä pestä ja huomenna hakea Eos, jotta saadaan mamma mukaan reissuun. Näyttelymaksukuittikin pitää muistaa tulostaa.

Lauantain näyttelystä kohti uutta omaa rakastavaa kotia lähtee ainakin luonnonvalkoinen uros Fake a Smile sekä luonnonvalkoinen naaras nimeltään joko Fatal Attraction tai Fallen Angel. Pojalla onkin edessään pidempi muuttomatka, sillä uusi koti odottaa Oulussa.
Näyttelyyn tulevat mukaan muutkin lapsukaiset, joista creme naaras Fast and Furious sekä luonnonvalkoinen naaras Frozen Time jäävät omaan käyttöön linjaa jatkamaan ja muuttavat sijoituskotiin.

Mahdollisesti vielä vapaana on luonnonvalkoinen uros sekä naaras. Nämä tietysti matkassa myös mukana.

Walter-herra, rakas lyhytkarvainen punasilmäinen creme poika Silent Hill -poikueesta, saapuu näyttelyyn myös. Walt tulee paikalle sijoitusomistajansa kanssa ja heidät tapaamme sitten lauantai-aamuna näyttelypaikalla. Kovasti jo odottelen nuoren hamsuherran näkemistä. Viimeksi punasilmän näin PiNan näyttelyssä noin kuukausi sitten.
Myös ainakin Waltin sisko Cheryl on tulossa näyttelyyn ja onkin mukava nähdä miten tuo pesueen toinen kahdesta pitkäkarvaisesta on kasvanut ja kehittynyt. Kuvissa näyttää ainakin kovin nätiltä ja suloiselta.

Tästä laumasta ei pelkästään lähde pikkuisia hamsterilapsukaisia maailmalle näyttelyn yhteydessä vaan tulee sieltä sentään tännekin yksi. Pitkäkarvainen creme-neiti Amalia Aamunkuiskaus liittyy perheeseen. Vanhempansa Dancing Queen ja Bono Lingvist ovat varsin ihastuttavia karvapalleroisia ja toivotaan, että tyttärestä tulee yhtä ihastuttava ja muhkea syrkkineito.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti