tiistai 5. maaliskuuta 2013

Carlalle mies

Astutussuunnitelmat selkenee mukavasti. Nyt on Carlalle tiedossa mies. Onnekas herra on nimeltään Elaxandrier "Mio", varsin ihastuttava pk hopeablondi. Näillä näkymin hamsuneiti suunnitteilla astuttaa toukokuun alussa, jolloin poikaset ovat luovutusikäisiä kesä-heinäkuussa. Saapi nähdä kuinka hyvin lapsukaisille löytyy koteja tuohon vuodenaikaan. Kuulemma kesällä hankalampi löytää hamsuille koteja, kun popula on kesämökeillään ja lomailemassa.
Toivotaan kuitenkin, että kaikille löytyy hyvä koti.

Myös uusimmalle tulokkaalle Amalia Aamunkuiskaukselle - kuva tulossa, jahka saan laiteltua - on astutusuros tiedossa. Tarkoituksena on käyttää lks creme uros Nipsua tuolle neidille. Eosin pesueen - Silent Hill -poikue - isähän tuo jo on, mutta muita jälkeläisiä ei Nipsulla sitten olekaan. Luvassa siis sekä lyhyt- että pitkäkarvaisia cremen värisiä syrkkilapsukaisia, joista noin puolet satiinia. Jos oikein hyvä onni sattuu kohdalle, saattaa pesueessa olla myös muutama punasilmäinen yksilö.
Tämä poikue suunnitteilla alkusyksylle.

3 kommenttia:

 1. Kukas on Carla? Alkoi kiinnostaaman tuon hopeablondin jälkikasvu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Carla Calvina on Saskian kasvatti pk creme naaras. Pitäis siitäkin laittaa kuvaa tänne, kun näköjään sekin uupuu tuolta listasta.
   Tässä tähän hätään kuvaa linkitettynä:
   http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/538084_271463906317872_1793084254_n.jpg

   Tytöllä löytyy suvusta punasilmäisiä jonkin verran.
   Pitäisi nuo sukutaulut kehitellä kaikista hamsupalleroisista, jotta näkee suoraan millainen suku kullakin on.

   Poista
  2. Nyt on Carlastakin kuva ja perustiedot laitettuna
   "Hamsterit"-osioon

   Poista