torstai 27. kesäkuuta 2013

Jatkosuunnitelmia

Tämän vuoden jatkosuunnitelmat on vihdoin päätetty. Olihan niistä jo jonkinmoisia suunnitelmia olemassa, mutta nyt on poikuesuunnitelmat päätetty astetta pidemmälle.
Elikkäs, seuraavanlaisia yhdistelmiä tullaan vielä tämän vuoden aikana tekemään:

Drake Dragon, pkr ps creme x Frozen Time, pk luonnonvalkoinen
- astutukseen heti kun Frostylta löytyy kiima

Elaxandrier, pk hopeablondi x Fast and Furious, pk creme
- astutukseen Tampereen näyttelyn (17.8.) jälkeen

Walter Sullivan, lk ps creme x Ekho Evgenia, lk ps creme
- astutukseen loppuvuodesta


Hieman oli alkuun auki millainen herra tulee toiselle siskoksista - Fast and Furious "Fasu" ja Frozen Time "Frosty" - lainaan, mutta lopuksi mieheksi valikoitui Elaxandrier "Mio". Herrahan oli meillä täällä jo aiemmin kertaalleen lainassa Carlalle, mutta tästä yhdistelmästä ei mitään syntynyt ja se suunnitelma kariutui. Mio vei sydämeni sen verran lahjakkaasti ja kun ystäväni Veera tuota ihanaa herraa suostui lainaamaan, niin saatiin tytöille miehet valittua.
Seuraava ongelma olikin sitten se, että kummalle kumpi. Valintaan vaikutti lopulta eniten se, että sekä Frosty että tuleva sulhonsa Drake Dragon "Moe" ovat kummatkin minulla täällä valmiina toisin kuin Fasu - joka on sijoituksessa - ja lainaherra Mio. Toki ajatus mahdollisista mustasilmäisistä valkoisista poikasista olisi ollut mieluisa, mutta ihania yhdistelmiä ja ihania lapsukaisia odotettavissa vaikka moisia ms valkoisia ei nyt ole odotettavissakaan.

Frostylta nyt vain odotellaan kiimaa, jotta saadaan neitokainen astutettua. Tuo Amalian pesue kun on sen verran pieni, että toinen poikue samoihin aikoihin ei ole paha.

Jos siis joku edellämainituista yhdistelmistä kiinnostaa erityisesti, saapi viestiä pistää tulemaan. Myös suunnitteillaolevista poikueista otetaan alustavia varauksia vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti