torstai 6. kesäkuuta 2013

Viimeinkin!

Nyt se on tapahtunut! Kauan odotettu Amsun astuttaminen.
Saatiin herra Peppermint's run to you viimein vierailulle ja jo heti seuraavana iltana poika pääsikin Amaliaa tervehtimään. Hieman näyttivät hopsuherran otteet rajuilta, mutta innokkaasti sujui astuminen eikä rähinöitä syntynyt. Pidetään nyt sormet ja varpaat ristissä, että tuolta tulee ensiastumisella kovasti odotettuja suloisia syrkkilapsukaisia. Tarkka astutuspäivämäärä on siis 3.6.-13 ja poikasten pitäisi syntyä 19.6., jos ei ilmene mutkia matkalla.

On muuten mitä ihastuttavin komistus tuo lainaherra. Vei sydämen mennessään ainakin minulta. Vai voiko tuommoista ihanuutta muka olla rakastamatta?

Mikä ihastuttava karvanaama hän onkaan <3


Odoteltavat lapsukaiset tulevat olemaan pitkäkarvaisia väreissä creme, luonnonvalkoinen ja hopeanharmaa. Kyselyitä ja alustavia varauksia otetaan tästä yhdistelmästä vastaan ja sukutaulua pyrin lisäämään mahdollisimman pian nähtäville.


---------


Samalla kun lainaherra saapui vierailulle palautui yksi Oomph!-poikueen neitokaisista minulle uutta kotia etsimään. Kyseinen kotiakaipaileva yksilö on pk hopeamusta valkotäpläinen neitokainen Mein Schatz, tuttavallisemmin Sasu tai Schatzu. Tyttö on syntynyt 27.4.-12, joten ikää nyt hieman reilu vuosi. Hirmuisen reipas ja energinen yksilö, joka on perinyt ihastuttavan luonteensa vanhemmiltaan. Antaa hyvin käsitellä ja tulee itse tutkiskelemaan, kun puruja rapisuttaa.
Jos kiinnostusta tämän ihanaisen karvakaverin majoittamiseen löytyy, pistäkää ihmeessä sähköpostia tulemaan. Tärkeintä on löytää kaverille hyvä loppuelämän koti.
Kuva Schatzusta löytyy "Kotia etsii"-osiosta.Nauttikaahan kaikki lämpöisistä keleistä ja pitäkää huoli eläinystävien oloista, jotta lämpö ei käy liian raskaaksi.


Edit: Saatu päivitettyä kuvat Ekhosta ja Moesta "Hamsterit"-osioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti