torstai 14. marraskuuta 2013

Aina ei mene kuin elokuvissa - tai Strömsössä

Tässä oli suunnitelmia, suuria ja pieniä, näin vielä loppuvuodelle, mutta kovasti näyttää siltä, että homma laivautuu karille.
Huokaisen helpotuksesta tosin ainakin osittain kaikesta huolimatta, sillä ainakaan ei tarvitse enää sen kummemmin odotella ja miettiä mitä sieltä eteen pelmahtaa. Seuraavaksi siis kohti uusia haasteita - eli mitä luultavammin sitä suunniteltua kasvattajanimeä vihdosta viimein hakemaan, kun jaksaisi nuo paperit laatia ja väkertää.

Kasvatushomma kuitenkin jatkuu ja on voimissaan pienistä elämän yleisistä takaiskuista huolimatta. Kaikenkaikkiaan kuitenkin menee ihan mukavasti niin kotona kuin työrintamalla.

Hamsulassa on asukkaita tällä hetkellä melkoisesti - jotakuinkin 17 sekä vaihteleva määrä poikasia - ja sijoituskodeille olisi kovasti tarvetta.
Etsinnässä siis yhteistyökykyisiä hamsterirakkaita sijoituskoteja mielellään Riihimäen sekä Tampereen alueelta ja ympäryskunnista. Suurta plussaa, jos sijoituskodissa ollaan kiinnostuneita näyttelyissä käymisestä, mutta en suinkaan moista vaadi, kunhan tällöin saan itse ajoittain käyttää hamsteria näyttelyssä. Tarvikkeiden hankinnassa autan mielelläni.


Lueskelin tässä taannoin yhden kasvattajaystäväni blogia ja "Eläinkauppa, hot or not?"-postaus oli erittäin osuva. Olen miettinyt samantyyppisen postauksen kirjoittamista jo pidemmän aikaa itsekin, mutta jotenkin sitä ei vain ole saanut aikaiseksi. Hyvin samanlaisia ajatuksia eläinkaupoista on itselläkin.
Tästä kuitenkin lisää jokin toinen kerta, sillä nyt ei runosuoni syki tarpeeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti