tiistai 6. marraskuuta 2012

Grand Gala 24.11.2012

Saatiin näyttelyilmoittautumisetkin tehtyä. Grand Galaan on meiltä lähdössä The Power of Love, Liana, Simin sekä Bambi. Kaikki kolme ensimmäisenä mainittua sekä ulkomuotoluokassa että lemmikkiluokassa, Bambi pelkästään lemmikkiluokassa. Eosin olisin kovasti halunnut saada myös näyttelyyn, mutta päätin jättää mamman odottamaan seuraavaa, jotta ehtii lomailla muksujensa jälkeen.
Mielenkiinnolla ja jännityksellä odotellaan näyttelyä. Eräs ystäväni - hänkin syrkkikasvattaja - majailee hamstereineen täällä tuolloin. Tosin en tiedä vielä kuinka monta mönkijäistä häneltä on näyttelyyn menossa.

Seuraava näyttely minne näillä näkymin ollaan menossa onkin sitten Tampereella PiNan Talvinäyttely 19.1.2013.


Pientä päivitystä Eosin poikasista.
Alustavia varauksia on tullut seitsemästä lapsukaisesta ja vielä on 3 täysin vapaana.2 kommenttia:

 1. Voi hyväthyssykät sentään mitä rakkauspakkauksia nuo pienet onkaan!

  Meiltä lähti juuri "vihreimmille niityille" noin vikko sitten venäjänkääpiöhamsteri "Muru" ja noin kuukausi sitten pitkäkarvaien syyrialainen "Mikke" :,( Ikävä oikeen tulee kun katsoo näitä vauvoja ja miettii että niillä on vielä elämä edesä <- onneksi! :)

  Oho,tulipas vuodatus :o No pääasia oli että sain sanoa kuinka suloisia nuo lapsoset onkaan! :) Ja aikuiset tietty myös (:

  Emmaai

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo rakkaiden lemmikkien poismeno on aina yhtä ikävää :( Vaikka niitä kuinka olisi vuosien varrella ollut, niin jokaisen kohdalla se tuntuu aina pahalta. Ihania muistoja ne kuitenkin kukin jättävät jälkeensä.


   Nuo pienet on kyllä varsinaisia elämänalkuja :D Kova meno on välillä päällä ja sisarusten kanssa pitää riehua. Äkkiä nuo on kyllä kasvaneet ja kohta jo lähtevät kohti omia koteja. Pientä haikeutta siis jälleen odotettavissa, mutta kun tietää, että hyviin koteihin muuttavat ja kuulumisia pääsee isosta osasta jatkossakin kuulemaan :)

   Poista