maanantai 19. marraskuuta 2012

Päivitystä

Poikasia on vapaana vielä yksi lyhytkarvainen creme naaras sekä mahdollisesti yksi lyhytkarvainen punasilmäinen creme uros, jos tälle ei saada kyytiä Ouluun järjestettyä. Muutoin kaikki poikaset ovat saamassa omat rakastavat kodit.
Viime lauantaina erotin poikaset naaraiden ja urosten porukoihin ja perjantaina Eos-mamma pääsi omaan rauhaan ja kovasti on nauttinut olostaan ilman poikasiaan. Lapsukaisetkin voivat hyvin.

Lauantaina saatiin myös uusi aiempaa isompi akvaario kotiutettua ja viikonloppu meni pitkälti sitä laittaessa. Aloitin viimeviikolla myös työharjoittelun matelijoiden parissa. Siellä jatketaan ainakin tammikuun loppuun asti ja kovasti on kaikkea uutta ja mielenkiintoista opittavaa.

Grand Galaankaan ei enää montaa päivää ole. Siellä lähtee suurin osa hamsulapsista kohti uusia kotejaan. Hieman haikeaa se aina on, mutta samalla myös omanlaisensa helpotus.
Kuulemma ensi vuonna hamstereita ei enää voi ilmoittaa näyttelyn ulkomuotoluokkaan, jos eläin ei ole rekisteröity. Saa nähdä tuleeko noita nykyisiä rekisteröityä, mutta varmaankin pesueet rekisteröin vuoden vaihteen jälkeen. Tämän hetkinen Silent Hill -poikue oli tarkoitus rekisteröidä myös, mutta jätin sen tällä kertaa väliin. Katsellaan rekisteröintiä sitten vuonna 2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti