sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kuulumisia

Eosin pesueesta vapaana on vielä:
1 x lk creme, naaras
1 x pk creme, naaras
1 x lk ps creme, uros

Turkkien pituudet saatiin vihdoinkin kunnolla selville sillä näkyvät nyt selkeästi. Ainoastaan 2 naarasta sai kantaakseen pitkän turkin, loput pesueesta kauniita lyhytturkkisia. Varauksia on tullut ihan mukavasti mikä näkyy tuossa vapaiden määrässä. Nämä kolme viimeistä vapaana olevaa mieluiten lemmikkikoteihin, sillä pesueesta jo muutama menossa jalostukseen.
Poikaset ovat kasvaneet sangen tasaisesti ja ovat kukin hyvän kokoisia, toki pieniä kokoeroja on, mutta onneksi ei isoja eroja kuitenkaan. Emokin voi mainiosti ja on hyvässä tukevassa kunnossa isosta lapsikatraastaan huolimatta.
Viikon sisään saakin jo alkaa erottaa poikasia mammastaan ja naaraspoikaset uroksista. Sitten viikko ja koittaakin jo uusiin koteihin muutto suurimmalle osalle. Jos hyvin käy, pääsevät kaikki paitsi itselleni jäävä sekä yksi pääkaupunkiseudulle kuljetettava ystäväni sisaruksille menevä lapsukainen uusiin koteihin jo tuolloin Grand Galan aikaan.

Muitakin mukavia uutisia tältä suunnalta:
Viikon päästä saamme isomman akvaarion olohuoneeseen pyörimään. 160-litrainen allas on tiedossa ja lauantaina luvassa kuljetteluhommaa. Viikonloppu taitaa mennä hyvin pitkälti olohuonetta järjestellessä. Lähtee yksi lipasto, toinen siirtyy sen paikalle, siihen päälle tarkoitus laittaa tuo hajonneen 100-litraisen tilalla pulputtava 50-litrainen pikkuallas, hämähäkki siirtynee makuuhuoneeseen asumuksineen. Telkkarille haetaan miekkosen ystävältä pieni kaappi alustaksi ja tuo tuleva allas siirrellään jalustoineen olohuoneen kulmaukseen. Tarkoituksena porata parit hyllyt seinään kiinni, jotta saadaan dvd-elokuvat nätisti säilytykseen, nyt ne nimittäin ovat erinäisinä kasoina ympäriinsä ja sekavasti laatikossa sekä laukussa. Eiköhän se tästä hyväksi muotoudu tämäkin asuintila.

Saatiin hamstereillekin kokeiluun Rodo Hamster Mixiä 10kilon säkki. Siihen sitten sekoittelen yhtä sun toista ruokaa, jotta saa siitä monipuolisempaa. Pelkiltään on sen verran kuivan oloista. Muutoinkin kyllä tykkään sekoitella monipuolisempia ruokaseoksia hamsulaumalleni. Omenoita voisi koittaa viikolla kuivata lisää sopiviksi pieniksi neliöiksi, jotta saa niitä sekoitella ruoan sekaan myös. Kovasti nuo tuppaavat kuivaomenasta pitämään. Samoin on maistunut kuivattu päärynä.

Laittelen viikolla ruokaseoksesta kuvaa tuonne "Hamsula"-osioon sekä lisää kuvia tulee mitä luultavimmin hamsulapsukaisista facebookin Hamsterilauman sivuille Silent Hill -poikueen kansioon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti