keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Kuulumisia

Hamsulapsukaisista omaa kotia kaipailee enää Henry Towndshend, lk ps creme uros. Muille on kodit tiedossa ja sunnuntaina Eileen lähtee kohti uusia seikkailuja. Ensi viikolla muuttovuorossa ovat Harry sekä Heather, jotka kumpainenkin muuttavat Vantaalle.
Vielä ovat lapsukaiset sietäneet toisiaan ja poikien ryhmään liittyi GG:stä pk luonnonvalkoinen uros Henley Hamilton. Tuo herra on vuorokauden omia kasvattejani vanhempi ja täten sen uskalsi laittaa poikien kanssa väliaikaisesti samaan asumukseen. Hieman on Henley omia kasvattejani pienempi, joten pääsee nuoriherra kunnon lihotuskuurille jahka muut tuosta muuttavat.

Meillä on täällä parhaillaan lainassa pk creme uros Im Westen nichts Neues "Malaco". Tuosta herrasta on tarkoitus tulla Powerin tulevan pesueen isä. Astutusajankohta menee vuodenvaihteelle.

Perjantaina ollaan liikehtimässä Turkuun. Reittinä Hyvinkää - Turku - Loimaa - Riihimäki. Tällä matkalla kulkeutuu tarvittaessa uuteen kotiin myös vielä vapaana oleva Henry. Kannattaa siis kysellä, jos tuo otus kiinnostaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti