lauantai 8. joulukuuta 2012

Poikasista ja varauksista

Silent Hill -poikueen kaikille poikasille on nyt oma koti tiedossa. Huomenna tullaan hakemaan Eileeniä ja eilen kiikutettiin Henry Turkuun. Näiden kahden jälkeen vielä on kahden vienti Vantaalle viikon päästä ja sitten ei olekaan yhtään lapsukaista kotona enää. Toisaalta se on surullista, mutta on se myös samalla omanlaisensa helpotus, kun tietää jokaisen olevan hyvässä kodissa rakastettavana ja ihailtavana.

Seuraava pesue on tarkoitus astuttaa tässä vuoden vaihteessa, jolloin poikaset ovat luovutusiässä viimeistään maaliskuun alussa, odotettavasti paljon aikaisemmin.
Pesueessa odotettavissa pitkäkarvaista cremeä sekä luonnonvalkoista.
Vanhemmat ovat oma kasvattini The Power of Love "Poweri" sekä lainassa oleva Im Westen nichts Neues 'Malaco'. Näiden poikasista saa laittaa jo kyselyä ja alustavia varauksia otetaan vastaan.
Poikasten synnyttyä, värien ja sukupuolten selvittyä otetaan lopullisia varauksia vastaan, joten nyt tehty alustava varaus ei ole vielä sitova.

Alustava varaus muutetaan lopulliseksi varaukseksi maksamalla varausmaksu (5€) viimeistään poikasten ollessa neliviikkoisia. Tämän jälkeenkin toki otetaan varauksia vastaan, mutta alustavat varaukset eivät enää päde ja poikanen on näin ollen jälleen vapailla markkinoilla.

Lisäilen nämä vielä tuonne "Syrkkivauva meiltä?"-osioon, josta sen löytää jatkossakin helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti