keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Sateenkaarisillalla matkustaa

Eilen oli Banaani "Bantsku" -herra lähtenyt kaikessa hiljaisuudessa matkaamaan kohti vehreitä hamstrausmaita sateenkaarisillan toiselle puolen. Ikävä tuota poikaa kyllä tulee.
Luonteeltaan Bantsku oli mitä rauhallisin ja kovin vähään oli herra tyytyväinen. Pakoyrityksiä asumuksesta ei tullut hänen toimestaan ja juomapullon reikien - niitä tuossa asumusmallissa on huimat 4, mitä en ihan ymmärrä miksi - tukkeeksi riitti ihan vain pala teippiä ja pieni pahvikaitale. Sympaattinen creme herra oli hän.
Kovin lyhyen elämän Bantsku eli - hieman reilun vuoden iän saavutti - ja eläinlääkärissäkin sitä kertaalleen käytettiin, jotta saatiin loishäätölääkkeet. Eipä pojalla mitään näytteistä löytynyt, mutta ainakin meni herra huomattavasti parempaan kuntoon Stronghold-kuurinsa jälkeen.

En tiedä mikä mahtoi herrahamsulla olla, kun noin nuorena lähti pois. Tosin eipä tuo syrkkien elinikä muutoinkaan ole kuin sen 1-3 vuotta, joten loppujen lopuksi ei kuitenkaan mitenkään tavattoman nuorena lähtenyt.
Jälkeensä Bantsku jätti kaksi pesueellista poikasia, toisessa 4 ja toisessa 5. Noista viidestä Firefly's Romildan kanssa saadusta poikasesta lyhytkarvainen satiiniturkkinen creme-poika Nipsu jatkaa Banaanin perintöä. Isoisäksi asti siis tuo edesmennyt herrahamsu jo pääsi. Nyt vain seuraillaan jälkikasvun ja jälkikasvun jälkikasvun kehittymistä.

-----

Tänään on tiedossa Bantskun asumuksen perusteellinen putsaus. Tuohon muuttaa nyt seuraavaksi uusin tulokkaamme Henley Hamilton "Bolt". Kuvaa tuosta nuoresta pk luonnonvalkoisesta poitsusta tulee jahka ehdin latailla sellaisen tänne.

Kovin hiljaista täällä tulee joulun jälkeen välipäivinä olemaan, kun Sandmann muuttaa 25.12. Tampereelle ja samalla lähtee yksi ystäväni GG:n aikaan karannut karkulaismuksu takaisin hänen luokseen samalle suunnalle. Poikasia tosin on luvassa vuodenvaihteelle, joten ei tuota hiljaiseloa kovin kauaa kestä.
Tammikuussa sitten palaileekin lainassa oleva Malaco-herra takaisin kotiinsa. On tuo kyllä kaunis - vai pitäisikö se sanoa komea? - hamsuherra. Aivan ihastuttava karvanalle. Ihastuttavia pitkislapsia siis odotellessa sille ja Powerille.

Nyt kuitenkin palailen siivoushommiin, jotta edistyy sekin puoli.

Hyvää joulua kaikille - niin eläimille kuin ihmisillekin! Eipä siihen enää montaa päivää ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti